Magnetron Roerei – Besteed Met Pennies

Magnetron Roerei zijn een snelle oplossing voor de ochtendspits.

Deze indrukwekkende kleine eieren komen er elke keer luchtig en heerlijk uit. In ongeveer een minuut zijn ze klaar om te serveren in slechts één gerecht.

Roerei op een bord met Engelse muffins en sinaasappelpartjes

Makkelijkste eieren ooit

  • Eieren zijn altijd een snelle keuze, maar we zijn dol op dit recept omdat het letterlijk in iets meer dan een minuut kookt.
  • Kook deze in een mok, kopje of kleine kom en opruimen is zo eenvoudig. Geen oven, geen fornuis en geen pannen nodig.
  • Met behulp van de onderstaande techniek worden ze elke keer perfect luchtig en vochtig.
  • Serveer met een kant van airfryer bacon of maak er ontbijttaco’s van.

Ingrediënten samengesteld om roerei in de magnetron te maken

Ingrediënten voor Magnetron Eieren

EIEREN Gebruik twee eieren voor dit recept of het equivalent in vloeibare eiproducten. Als u extra eieren toevoegt, moet u extra kooktijd toevoegen.

MELK Door een scheutje melk aan de eieren toe te voegen, worden ze een beetje luchtiger en zorgen ze ervoor dat ze niet te gaar worden in de magnetron.

Wil je dit zonder zuivel maken? Vervang het door een melkalternatief zoals soja- of amandelmelk of zelfs water.

ongekookte eieren gemengd in een kom

Invoegtoepassingen

    • Voeg een beetje kaas toe of strooi erover nadat het gaar is. Een beetje boter in de eieren maakt ze romiger en zachter.
    • Gekookt vlees zoals spek, ham en ontbijtworst kunnen worden toegevoegd! Gebruik eventuele restjes die je hebt, of gooi er wat gehakt vlees bij!
    • Kook groenten voor, want ze kunnen water bevatten. Probeer Champignons, spinazie, paprika, uien, courgette in blokjes, de mogelijkheden zijn eindeloos!

gedeeltelijk gekookte eieren in een kom

Hoe maak je geweldige roerei uit de magnetron?

  1. Klop eieren, melk, zout en peper in een magnetronbestendige kom tot het een romige gele kleur is. Er mogen geen zichtbare stukjes wit of dooier zijn.
  2. Koken in de magnetron op 70% vermogen per recept hieronder.
  3. Laat rusten en geniet!

Kooktip

Eieren moeten vochtig en glanzend zijn voordat ze uit de magnetron worden gehaald. Ze zullen blijven koken als ze eenmaal zijn verwijderd.

Tips

Dit recept is eenvoudig, maar er zijn een paar trucjes die dit recept tot een succes zullen maken:

  • Dek de eieren af ​​tijdens het koken en verwijder halverwege de afdekking.
  • Sommige magnetrons koken anders. Dit recept is voor een magnetron met een vermogen van 1000 watt op 70% vermogen, de magnetron zal voor iedereen een beetje anders zijn.
  • Controleer de eieren en kook ze niet te gaar! Ze zien er een beetje niet gaar uit als ze uit de magnetron worden gehaald, maar ze blijven gaar als ze uit de magnetron worden gehaald.

Zoveel manieren om eieren te maken!

Heb je deze Magnetron Roerei gemaakt? Laat hieronder een beoordeling en een reactie achter!

Magnetron Roerei

Met slechts 3 ingrediënten en een kooktijd van minder dan 5 minuten, zijn deze roerei uit de magnetron elke dag van de week een goed ontbijt!

Volgen Uitgeven met centen op Pinterest

  • Klop eieren, melk, boter, zout en peper tot alles goed gemengd is.

  • Spuit een kleine kom in met kookspray en voeg het eiermengsel toe.

  • Dek af met plasticfolie of een klein bord.

  • Magnetron op 70% vermogen gedurende ongeveer 45 seconden. Ontdek en kook nog eens 35-45 seconden onder regelmatig roeren tot ze bijna gaar zijn, de eieren moeten glanzend zijn.

  • Haal uit de magnetron en laat 30 seconden afgedekt rusten, voeg desgewenst kaas toe.

Deze aanwijzingen zijn voor een magnetron van 1000 watt, uw magnetron kan hiervan afwijken. Controleer de eieren vroeg om ervoor te zorgen dat ze niet te gaar worden.
Kook de eieren niet te gaar. Ze zien er een beetje niet gaar uit, maar als ze rusten, zullen ze doorgaan met koken.

Calorieën: 129, Koolhydraten: 1G, Eiwit: 11G, Vet: 8G, Verzadigd vet: 3G, Meervoudig onverzadigd vet: 2G, Enkelvoudig onverzadigd vet: 3G, Trans vet: 1G, cholesterol: 328mg, Natrium: 128mg, Potassium: 133mg, Suiker: 1G, Vitamine A: 490IU, Calcium: 59mg, Ijzer: 2mg

(De verstrekte voedingsinformatie is een schatting en zal variëren op basis van kookmethoden en gebruikte ingrediënten.)

Trefwoord Beste Magnetron Roerei, Hoe maak je Magnetron Roerei, Magnetron Roerei, Magnetron Roerei recept

Cursus Ontbijt

Keuken Amerikaans

roerei in een kom met tekst
Roerei op een bord met Engelse muffins en sinaasappelpartjes met tekst
roerei in een kom gegarneerd met kaas met tekst
roerei op een bord en ongekookte eieren in een kom met tekst

creditSource link

Laflammeblanche
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart